Werkwijze

Na veel tijd te hebben doorgebracht in de diverse skishops ben ik tot de conclusie gekomen dat ik alleen geconcentreerd kan werken zonder de koffiedrinkers, telefoontjes en mensen die zomaar even langskomen. Om deze redenen is Bootsolutions geen “inloopwinkel’, maar werk ik gewoon vanuit mijn privé adres en alleen op afspraak. Hierdoor krijgt iedere klant de volledige 100% aandacht.

Het, op de juiste wijze, bewerken van skischoenen kost best wat tijd. Houd er rekening mee dat ik snel een uur bezig ben, dit kan uiteraard oplopen als er meerdere aanpassingen gedaan moeten worden. Je kunt er dus voor kiezen om de schoenen achter te laten en deze later weer op te halen of te wachten tot ze klaar zijn (uiteraard kan dat wel onder het genot van een kop koffie en wat fijne wintersport lectuur). Meestal kan ik je vooraf al wel een inschatting geven hoeveel tijd ik nodig zal hebben.

Omdat het erg lastig is om aan elke aanpassing een vaste prijs te koppelen vind je op deze site geen prijslijst. Natuurlijk kan ik, nadat we persoonlijk contact hebben gehad, een  inschatting maken van de te verwachten kosten zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.